Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Tratament EXILIS ELITE

EXILIS ELITE reprezintă o tehnologie inovatoare de remodelare corporală și facială, oferind rezultate vizibile și de lungă durată. Acest sistem estetic non-invaziv este testat clinic și a primit aprobarea FDA pentru utilizarea în proceduri dermatologice și estetice, cu indicații pentru tratamentul celulitei, reducerea ridurilor și liniilor de expresie faciale. Cu beneficii multiple, EXILIS ELITE este o alegere sigură și eficientă pentru topirea țesutului adipos, întinerirea pielii și obținerea unui aspect estetic îmbunătățit.

Tratament X-WAVE

Terapia X-WAVE utilizează unde acustice puternice pentru tratarea celulitei și îmbunătățirea pielii. Această metodă non-invazivă stimulează elasticitatea pielii, oferind rezultate imediate și confort maxim, cu până la 89% dintre pacienți recomandând tratamentul. Studiile clinice au confirmat creșterea elasticității pielii cu 73.6%, evidențiind eficacitatea acestei tehnologii în remodelarea corporală și rejuvenarea estetică.

Drenaj limfatic LYMPHASTIM

Drenajul limfatic Lymphastim este o terapie specializată ce utilizează masajul pneumatic pentru a stimula circulația limfatică și eliminarea toxinelor din corp. Acest tratament non-invaziv ajută la reducerea edemului, îmbunătățind aspectul pielii și susținând sistemul limfatic. Tehnologia Lymphastim folosește compresie controlată pentru a oferi un masaj ușor și relaxant, contribuind la drenarea eficientă a fluidelor stagnante și la promovarea sănătății generale. Este adesea utilizat în tratamente de recuperare postoperatorie, reducerea celulitei și îmbunătățirea stării pielii.

Peeling enzimatic CLINICARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi volutpat justo sed efficit cursus. Mauris fringilla quam.Peeling-ul enzimatic Clinicare este o tehnică de exfoliere blândă a pielii, folosind enzime naturale pentru a îndepărta celulele moarte și a stimula regenerarea celulară. Acest tratament ajută la curățarea profundă a porilor, la uniformizarea texturii pielii și la obținerea unui aspect mai luminos și mai proaspăt. Peeling-ul enzimatic Clinicare este potrivit pentru diverse tipuri de ten și este mai puțin agresiv decât alte metode de exfoliere chimică, ceea ce îl face o opțiune populară pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii fără timp de recuperare lung. Este important să consultați un specialist înainte de a alege acest tratament pentru a stabili compatibilitatea cu tipul și nevoile pielii dumneavoastră.