Cosmetică

În spatele fiecărui produs se ascunde o poveste magică a frumuseții și grijii de sine, iar misiunea noastră este să transformăm aceste momente de îngrijire în ritualuri inedite, pentru ca tu să strălucești în toată splendoarea ta unică.

Proceduri

Hydrafacial

Reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care îmbină: curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Este tratamentul ideal dacă îti dorești un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum.

Ultrasunete

Realizează o exfoliere neagresivă a pielii și permit pătrunderea în adâncime a cremelor hidratante. Căldura creată în interiorul pielii stimulează producerea de colagen, iar acest lucru duce la o reducere a liniilor fine și a ridurilor.

Skin Scrubber

Este un tratament care face o exfoliere controlată, curăță profund pielea, îndepărtează punctele negre, comedoanele și impuritățile.

Oxigenul Hiperbaric

Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărită de 6 ori. Pielea capătă fermitate, luminozitate, suplețe, 

Photo Dynamic Therapy

Utilizând lumină și substanțe speciale, PDT îmbunătățește aspectul pielii tale, oferind rezultate spectaculoase într-o experiență relaxantă. Luptăm împotriva acneei, petelor solare și semnelor de îmbătrânire, pentru ca tu să strălucești în frumusețea ta naturală.

Carbon Peel

Este o procedură inovatoare ce utilizează laserul pentru a îmbunătăți calitatea și textura pielii. Aceasta ajută la curățarea și reducerea porilor, exfoliaza stratul de celule moarte, reglează excesul de sebum, reduce ridurile fine, lasă tenul curat si luminos, oferă luminozitate și fermitate, îmbunătățește cicatricile post-acneice, anihilează focarele aceneice. 

BB Glow

Este o procedură minim invazivă prin care se introduce pigment în piele cu ajutorul unor micro ace (Dermapen) . Aceasta oferă tenului luminozitate, hidratare, revitalizare celulară , crește producția de colagen și elastină .

Microneedling

Este o procedură minim invazivă prin care se realizează îmbunătățirea pielii, iar prin serumurile introduse mai adânc în piele cu ajutorul unor micro ace (Dermapen)  se poate realiza o mai bună hidratare, luminozitate etc., în fucție de tratamentul aplicat . Totodată, microneedling poate ajuta la tratarea cicatricilor recente și fine.

Lipoliza

este o metodă minim invazivă de eliminare a depozitelor subcutanate de grăsime inestetică, rezistentă la alte metode de reducerea țesutului adipos, folosind combinții de substanțe lipolitice care se injectează la nivelui zonei care se dorește a fi tratată. Odată distruse, celulele sunt eliminate din corp in mod natural. Procedura este realizată cu hyaluron pen (fără ac).

Cosmetică

Listă prețuri

Pachete

Full Body

Preț: 700 LEI

Epilare

Preț: 550 LEI

Epilare

Preț: 600 LEI

Epilare

Preț: 400 LEI

Epilare

Preț: 250 LEI

Full Body

Preț: 700 LEI

Proceduri

Preț: 180 LEI

Proceduri

Preț: 180 LEI

Proceduri

Preț: 330 LEI

Contact

Social Media

Adresă

Str. Tudor Vladimirescu nr. 22, Satu Mare

Sună

0755 545 709

Email

andreea.muresan.19@gmail.com